Staad - Bedrijf

Staad is een jonge onderneming en is opgericht in mei 2013.

Onze focus is: er alles voor doen om onze klanten te helpen succesvol te zijn.

Voor Staad betekent dit alleen de beste kwaliteit machines verkopen en vervolgens elke machine welke wij verkopen ondersteunen met de beste onderdelenvoorziening en serviceverlening.

Dit betekent voor ons, diepte investeringen in nieuwe service-, onderdelen- en verkoop vestigingen, nieuwe servicewagens, nieuwe voorraden, en het allerbelangrijkste, investeringen in onze mensen. Wij zorgen ervoor dat onze mensen de laatste fabriekstrainingen hebben gehad en dat ze de beste gereedschappen hebben welke er op de markt verkrijgbaar zijn om het werk af te maken, in een keer vanaf het begin.

Wij doen dit allemaal zodat u meer productieve uren kunt maken!

"Krachtige meerwaarde leveren!"

Dit is meer dan alleen een uitspraak bij Staad. Het is onze bedrijfsbrede belofte om onze klanten succesvol te laten zijn. Dit doen wij door met al onze mensen uitstekende prestaties te leveren om onze klanten te ontzorgen. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze producten en service.

Gegroeid uit een ondernemingsgeest 80 jaar geleden, hebben wij een lange geschiedenis van een krachtige meerwaarde leveren aan onze klanten. Dit doen wij met onze sterke kernwaarden.

We helpen u graag!

DUURZAME INZETBAARHEID

Staad BV hecht veel waarde aan de duurzame inzetbaarheid van haar werknemers. Het Europees Sociaal Fonds, afgekort ESF, stimuleert dit door bedrijven te belonen die zich hiervoor actief willen inspannen.
Staad BV is met financiële hulp van ESF een project gestart, met als doel het bevorderen van duurzame inzetbaarheid door middel van het uitvoeren van een ‘organisatiescan’, ‘bevorderen van een leercultuur’ en het ‘verhogen van zelfregulering. Uit de uitkomsten bepalen we samen met onze medewerkers welke aspecten we in de organisatie zullen implementeren.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie