DEVELON verheugt zich op het houden van het eerste Demo Dagen evenement

28 augustus 2024

DEVELON, voorheen Doosan Construction Equipment, organiseert van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september 2024 zijn eerste Demo Dagen evenement in Tsjechië. Verwacht wordt dat ongeveer 600 klanten en dealers uit 14 landen in heel Europa het evenement zullen bijwonen. Het evenement vindt voor het eerst plaats op een nieuwe locatie in Milovice, in de buurt van de hoofdstad Praag. 

Met een keuze uit meer dan 25 verschillende machines krijgen klanten voor het eerst de kans om een aantal van de nieuwste modellen en innovaties uit het Develon assortiment uit te proberen. Op de Demo Dagen worden ook nieuwe samenwerkingen met toonaangevende leveranciers uit de industrie onthuld en worden producten voor het eerst getoond.

Bericht gaat verder onder de afbeelding

Ongeëvenaard productaanbod om uit te proberen

Nieuwe machines die voor het eerst beschikbaar zijn op de DEVELON Demo Dagen zijn onder andere;

  • DX225LC-7X - 'Smart' rupsgraafmachine
  • DA45-7 - 4x4 knikgestuurde dumper (ADT)
  • DD130-7 - Dozer
  • DX10Z-7 - Minigraafmachine van 1 ton
  • DX19-7 - Conventionele minigraafmachine van 2 ton
  • DX20ZE-7 - Elektrische minigraafmachine van 2 ton

Andere nieuwe machines zijn de nieuwste versies van de Develon rupsgraafmachine-serie tot 53 ton en de Develon DL-7 wiellader-serie, waarbij de bijgewerkte middensegment machines worden vertegenwoordigd door het DL250-7 model, met nieuwe functies die binnenkort beschikbaar zullen zijn in de hele DL-7 reeks. De productlijst wordt gecompleteerd door de nieuwe DL80 en DL85 compacte wielladers van Develon.

Al deze producten zullen bovenaan de lijst staan voor veel bezoekers van de Demo Dagen, die klanten een uniek platform biedt om de nieuwste Develon-machines uit te proberen in de werkomstandigheden van de nieuwe locatie in Milovice. Net als in voorgaande jaren kunnen bezoekers, naast het zelf bedienen van het volledige assortiment Develon-machines, rekenen op de volledige ondersteuning en het advies van de vele Develon-productexperts die aanwezig zijn.

Bericht gaat verder onder de afbeelding

Met de brede keuze aan geavanceerde Develon-machines die beschikbaar zijn om uit te proberen, voldoet het Demo Dagen evenement aan de verzoeken van dealers en klanten voor praktijktesten van de nieuwste machines in hun echte werkomgevingen. Dit biedt voordelen voor Develon-dealers en helpt om klantrelaties te versterken als een voorloper op het sluiten van huidige en toekomstige aankoopdeals. 

In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, waar klanten alleen naar ‘in scene opgezette’ demonstraties van machines van bedrijven mogen kijken, zet Develon de traditie van eerdere evenementen voort door te luisteren naar klantverzoeken met dit nieuwste Demo Dagen-evenement.

Het evenement is ontworpen om klanten de best mogelijke ervaring te bieden, ondersteund door expertise en consultatie die worden aangeboden door Develon-demonstrateurs, trainers en productmanagers. Het evenement zal ook entertainment bieden voor bezoekers, gebruikmakend van de achtergrond die de prachtige stad Praag biedt in vele thriller- en superheldenfilms.

Voor meer DEVELON-informatie bezoek je de website: https://eu.develon-ce.com 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte