En dat is nummer twee voor Gebr Dorrestijn BV

10 oktober 2024

'Compleet, nummer twee ook in ontvangst mogen nemen', zoals ze bij Gebr. Dorrestijn B.V. op hun eigen Facebook-kanaal al naar buiten brachten. Vanuit Veghel is naast de reeds bezorgde DX255LC-7 rupsgraafmachine ook de splinternieuwe Develon DX170W-7 mobiele graafmachine bezorgd. Op het Gebr. Dorrestijn BV Facebook-kanaal kan je de aankomst, vlak voor het moment van bezorgen, bekijken. 

Op het moment van schrijven is ook deze aanwinst bij onze fijne klant uit Amerongen (bij Utrecht) inmiddels volop aan het draaien. Daarvan spot je dan ook al enkele afbeeldingen in het fotoalbum onderaan deze pagina. Wij hebben van beide machinisten vernomen dat de geleverde Develon machines naar volle tevredenheid draaien. Stuk voor stuk prachtige machines welke wij bij Staad heel mooi compleet op mochten bouwen. 

Wij hebben Gebr. Dorrestijn B.V. blij mogen maken met de Develon DX170W-7. Een zeer sterke mobiele graafmachine met een ruime cabine, de ruimste in zijn klasse zelfs. Verder is hij voorzien van een krachtige maar toch zuinige 6 cilinder Stage V dieselmotor, welke voldoet aan de huidige emissienormen. De grote bodemvrijheid van deze machine betekent ook nog eens minder kans op beschadiging bij het rijden op oneffen terrein. Hierdoor kan deze machine op de moeilijkste plekken komen zonder dat de machinist zich zorgen hoeft te maken. Ideaal.

Deze mooie mobiele machine hebben wij af mogen leveren met onder andere de volgende opties: 

  • Wiejelo automatische centrale vetsmering;
  • engcon snelwissel;
  • Hijsoog op lepelsteel gelast met CE-certificaat;
  • Beco set (Dieplepel, Puinbak en Palletvorkenset);
  • BMair Freshfilter overdruk voorbereiding;
  • Trimble Earthworks GPS voorbereiding;
  • Raamfolie, houd 80% tegen;
  • Rvs-klompensteun aan de cabine.

Gebr. Dorrestijn B.V. is naar eigen zeggen ook helemaal blij en uiterst tevreden met deze tweede nieuwe machine. Wil je meer weten over de eerder geleverde nieuwe rupsgraafmachine? Dan kan je dit hier nalezen.

Wij wensen Gebr. Dorrestijn B.V. opnieuw heel veel fijne en veilige draaiuren toe en goede zaken!

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte