Splinternieuwe Develon DX170W-7 voor van de Wijgert

18 oktober 2024

Ook dit jaar reden wij weer met onze Staad combinatie naar Tilburg toe, opnieuw naar Van de Wijgert pallet en recycling om precies te zijn. Hier mochten wij een splinternieuwe en toch wel bruut ogende Develon graafmachine afleveren.

Bruut, stoer en sterk, speciaal voor het Van de Wijgert pallet en recyclingwerk. En dat brute spat er direct vanaf door het raamrek voorzien van beschermende tralies. Op een machine als deze mogen vol rubber wielen zeker niet ontbreken, want menig pallet is voorzien van bijvoorbeeld dikke spijkers.

π— π—˜π—§ 𝗭𝗒'𝗑 𝗕π—₯𝗨𝗨𝗧 π—œπ—¦ π—˜π—₯ π—šπ—˜π—˜π—‘ π— π—”π—–π—›π—œπ—‘π—œπ—¦π—§ π——π—œπ—˜ 'π—ͺπ—œπ—π—šπ—˜π—₯𝗧'

Deze nieuwe Develon vervangt opnieuw een Doosan graafmachine. En zo is de wisseling van Doosan naar Develon nog meer zichtbaar geworden en merk je dat Van de Wijgert tevreden is over onze optimaal presterende machines en bijbehorende services. Deze machine is voorzien van een efficiΓ«nte en sterkte Stage V 6-cilinder motor van het 'common rail type' en daarmee kan de machinist er weer jaren en dus vele draaiuren tegen. 

Wij hebben Van de Wijgert blij mogen maken met de nieuwe Develon DX170W-7 mobiele graafmachine en hebben deze machine af mogen leveren met onder andere de volgende opties:

  • Luxe en comfortabele veiligheidscabine (ROPS & FOPS)*;
  • CW30 mechanische snelwissel;
  • 360 graden camerasysteem;
  • Wiejelo centrale vetsmering.

ROPS: rolkooi ter bescherming van de inzittenden van voertuigen bij kantelen of omrollen.
FOPS: hiermee wordt de bescherming tegen vallende objecten aangeduid.

Wij wensen Van de Wijgert heel veel fijne en veilige draaiuren toe.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte